Euronova - printuri mari
Euronova - tipografie printuri mari
 


Outdoor

Printurile sunt destinate expunerii exterioare. Durata medie de viata a unui astfel de print este de 3-5 ani. Materialele folosite ca suport sunt mesh-ul, poliplanul si hartia de panotaj (blueback).
Pentru printare folosim doua echipamente foarte performante:

  • un Gandiinnovations Jeti 3312 la 3,2 metri latime si viteza pana la 100mp/h (productie Canada, achizitionat in septembrie 2008)
  • un Mutoh Toucan la 1,6 metri latime si viteza pana la 70mp/h (productie Japonia)
  • Un Mutoh Blizzard la 1.6 metri latime si viteza pana la 40 mp/h si calitate exceptional a printului.

Putem printa:

  • mesh-uri de orice dimensiune - material texturat, perforat din plastic. Printul pe mesh este foarte usor si foarte rezistent. Datorita structurii sale permite trecerea luminii. Printul pe mesh se foloseste pentru acoperirea fatadei cladirilor. Finisarea este gratuita si consta din dublura perimetrala, lipirea fasiilor, capse. Finisarea se face cu aparat CIF.,
  • poliplan backlite – pentru caseta luminoasa
  • poliplan frontlite
  • poliplan blockout – poliplan cu insertie de carbon (pentru asigurarea opacitatii). Este folosit cu precadere pentru bannere de exterior dubla fata. Poliplanul folosit este foarte rezistent la conditii meteorologice dure (vant, ploi, soare puternic, zapada). Noi asiguram gratis si finisajul bannerelor (capse, intaritura, buzunare pentru teava, gauri de vant).
  • hartie citylight – hartia are 150gr/mp, este satinata. Printul are o calitate exceptionala, este rezistent la radiatie UV. Acest gen de print este folosit cu succes pentru afisaj exterior de genul CityLight, postere cu expunere outdoor dar si pentru lucrari mai pretentioase cu expunere interioara.
  • hartie blueback – este hartie cu spate albastru folosita la panotaj stradal. Se lipeste cu aracet fara deformarea sau distrugerea printului. Printul este rezistent la apa si UV. Solutia de printare este foarte avantajoasa financiar (printul este ieftin)
  • folie autocolanta policromie  - autocolantul printat poate fii mat sau lucios, alb sau transparent. Este folosit cu precadere pentru inscriptionarea auto sau a panourilor exterioare, vitrine, casete luminoase. Datorita calitatii de exceptie a printului poate fi folosit si pentru afisaj indoor. Printul este rezistent la apa si uv, laminarea nefiind necesara decat pentru colantarea masinilor. Se poate printa pe orice fel de autocolant, in functie de necesitatile clientilor (pentru masini, pentru casete luminoase etc). Autocolantul folosit pentru print poate fi intins cu apa.  Autocolantul printat poate fi intins pe suport rigid de tip FOREX, MAKROLON, FOAM, carton ondulat etc.pentru inscriptionari masini, etc