Euronova - printuri mari
Euronova - tipografie printuri mari
 


Despre noi

echipa euronova Compania s-a infiintat la inceputul anului 2000. Dezvoltarea continua si atragerea unui portofoliu din ce in ce mai mare de clienti ne-a adus o binemeritata recunoastere. Azi suntem prezenti in topul producatorilor de profil, calitatea ridicata si pretul mic alĀ  produselor noastre fiind o constanta definitorie pentru noi.
Echipa este formata din oameni tineri, bine instruiti si cu experienta in lucru cu clientii. Stim foarte bine ce inseamna un "deadline" scurt, si rezolvam invariabil cerintele clientilor nostrii. Privim toti clientii ca pe niste prieteni si oferim nu numai executie dar si solutii problemelor specifice productiei publicitare.


Echipamentele folosite sunt noi, produse in America de Nord, Japonia sau Europa. Prin achizitionarea lor am tinut cont ca specificatiile lor sa acopere cele mai exigente asteptari. Avem astfel posibilitatea sa printam peste 1.000 mp/zi la cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi.


Pe scurt iata despre ce e vorba:


         un Gandiinnovations Jeti 3312 la 3,2 metri latime si viteza pana la 100mp/h (productie Canada, achizitionat in septembrie 2008)
         un Mutoh Blizzard la 1,6 metri latime calitate foto si viteze pana la 40 mp/h (productie Belgia)
         un Mutoh Toucan la 1,6 metri latime si viteza pana la 70mp/h (productie Japonia)
         doua printere Encad la 1,6 metri latime pentru productia de indoor (productie SUA)
         un printer digital Develop format A3+ (productie Germania)
         un laminator Biederman la 1,6 metri latime (productie Germania)


euronova Productia o facem intr-un spatiu modern de 400mp. Hala de productie si birourile sunt construite recent. Fiind toate in acelasi loc va asiguram de o eficienta maxima in urmarirea comenzilor. Echipamentele folosite sunt de ultima generatie, calitatea produselor fiind una la cele mai inalte standarde.